Categorii

Caută

ANPC

Info-Consumator:
0800 080 999


Argila ALGO 0,2 kg

Argila ALGO 0,2 kg

Proprietatile curative ale argilei sunt cunoscute inca din antichitate. Puterile argilei tin aproape de miracol. Avand un continut bogat in minerale naturale (Fe, Ca, Mg, Al, Si, Na, K, etc.) virtutile argilei sunt foarte numeroase. Are o remarcabila putere de absorbtie, binefacerile ei multiple recomandand-o in cele mai diverse afectiuni si suferinte.

Detalii


13,00 lei

620

Disponibilitate: La comanda

3 alte produse din aceeasi categorie:

 

Argila ALGO

 
Activitatea terapeutica a argilelor se bazeaza pe proprietatile lor fizice si
fizico-chimice precum si pe compozitia chimica. Proprietatile principale care
le fac utile in aplicatiile medicale sunt structura, aria specifica suprafetei si
distributia dimensiunilor particulelor care determina absorbtia/adsorbtia si
capacitatea de transfer a ionului pozitiv.
 
Analize fizico - chimice si bacteriologice
 
Argila ALGO a fost analizata microbiologic si radioactiv atat in Canada la "Lakefield Research Institute LTD" din Peterborow (unul dintre cele mai mari institute de profil din lume), cat si la Institutul de Sanatate Publica "Prof. Dr. Iuliu Moldovan" din Cluj Napoca. Ambele analize mentioneaza ca argila nu are incarcare radioactiva si poate fi destinata consumului uman.

Minerale

Aceste analize atesta prezenta unor minerale importante. La loc de cinste se afla:

  • Zinc, Seleniu - stimuleaza productia enzimelor antioxidante (anticancerigene) US National Library of Medicine;   NEWS Medical
  • Siliciu ionic - puternic agent anti-imbatranire si stimulator al regenerarii celulelor
  • Argint ionic - creste imunitatea, efect antimicrobian (explica puterea formidabila antiseptica, antibacteriana a argilei ALGO) Silver - Wikipedia
 
Preparare:
 
Intr-un pahar de sticla sau o cana de portelan se pun 100-150ml apa. Se adauga o lingurita plina cu argila sau un bulgaras de argila de marimea unei nuci mici. Argila sub forma de bulgarasi nu trebuie faramitata, intrucat se dizolva singura in apa. Pregatirea argilei se face din ajun: se lasa de seara pana dimineata, cand este amestecata bine cu o spatula de lemn si se bea rapid foarte tulbure, pe stomacul gol, cu 30 de minute inainte de masa. Sedimentul (ca un zat de cafea) se arunca si se pregateste apa cu argila pentru masa urmatoare. Acest procedeu se repeta de 3 ori pe zi, inaintea meselor importante. Esential este sa se bea apa argiloasa foarte tulbure inainte de masa, nu dupa masa. Cei care postesc sau nu mananca dimineata ori seara, pot consuma argila linistiti, fara a manca nimic dupa aceea. Este important sa nu se foloseasca in manipularea argilei metalul sau plasticul, ci numai sticla, portelanul sau lemnul.
 
Prepararea cataplasmei:
 
Din argila si putina apa se face o pasta groasa, consistenta, care se aplica pe locul bolnav in grosime de 0,5 - 1 cm, fie direct pe piele, fie pe un tifon. Cataplasmele se aplica de 2 - 3 ori pe zi, timp de 2 - 3 ore, sau se lasa de seara pana dimineata.
 
Indicatii:
 
Tulburari digestive
 
          -ulcer gastro-doudenal
          -gastrita cronica
          -colita, enterocolita
          -rectocolita, hemoroizi
          -pancreatite cronice
          -hepatite cronice
          -colecistite
          -constipatie
          -diaree, dizenterie
 
Afectiuni renale
 
          -infectii urinare
          -nisip si calculi renali
          -insuficienta renala
 
Afectiuni metabolice si endocrine
 
          -diabet zaharat tip 2
          -hiper / hipotiroidie
          -noduli tiroidieni
          -noduli mamari
          -spasmofilie
 
Pentru uz extern argila poate fi utilizata sub forma de cataplasme pentru:
          -noduli tiroidieni
          -noduli mamari
          -prostata
          -gusa
          -dureri articulare
 
Cura de baza cu Argila Algo
Cura de baza este obligatorie pe durata a 3 saptamani, timp in care se bea apa argiloasa foarte tulbure, de 3 ori pe zi.
 
Cura de intretinere cu Argila Algo
Cura de intretinere se continua in urmatoarele 4-6 luni luandu-se doar o doza dimineata, timp de 10 zile consecutiv in fiecare luna. in functie de vechimea bolii, de varsta, de stresul acumulat, de conditiile de munca si de viata ale fiecaruia, cura de intretinere poate varia de la 10 zile pe luna la 15-20 de zile sau, in cazurile mai grave, cateva luni la rand fara intrerupere. Daca dupa cura de baza problemele nu sunt rezolvate, aceasta poate fi prelungita cu 1-2 saptamani. Supradozarea nu are efecte secundare.
 
Argila Algo la copii

Pentru copii de orice varsta (incepand de la o luna de viata), tratamentul este acelasi ca si la adulti, dar dozele de argila se reduc la jumatate si mai putin, in functie de varsta  copilului.
 
Recomandari:

La prepararea argilei Algo se va folosi numai apa de izvor, apa de fantana sau apa plata.
Daca in primele zile de tratament urina si scaunul vor prezenta modificari (miros urat, usoara constipatie sau diaree, urina cu sediment, tulbure si inchisa la culoare), nu trebuie sa se intrerupa tratamentul! Atunci se elimina toxinele si organismul se purifica, urmand ca dupa aceasta perioada sa inceapa faza de vindecare.
 
Contraindicatii:

Argila nu are nici un efect secundar, deci nu poate face nici un rau. Ca orice cura naturala, poate provoca o aparenta deteriorare a starii generale a organismului in prima faza (7-10 zile), ca urmare a eliminarii toxinelor din organism.
 
In timpul curei de argila exista doua restrictii alimentare:
         -sa nu se consume grasimi animale: carne de porc grasa, untura, slanina (se poate consuma carne macra de orice fel, unt, margarina, lactate);
         -sa nu se consume alcool.
 
Prezentare: cutie cu 0,2 kg

Nu exista nici un comentariu inca.

Coş

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Contacteaza-ne

Livrare GRATUITA!

- in Bucuresti pentru comenzile ce depasesc 100 de lei
- in tara pentru comenzile ce depasesc 200 de lei

Caută

Produse noi

Nici un produs nou