Categorii

Caută

ANPC

Info-Consumator:
0800 080 999


Pentru a cumpara produse

Pentru a cumpara produse aveti la dispozitie urmatoarele modalitati: 

                Comanda on-line prin magazinul www.nremediinaturale.ro

                Comanda prin e-mail la adresa office@nremediinaturale.ro

                Comanda rapida prin telefon la nr. 0723192587

Telefonic, comenzile se primesc zilnic intre orele 14 - 18, in zilele lucratoare ale saptamanii.

Pretul produselor afisat pe site este pretul final de pe factura.

Se poate comanda orice produs din marcile afisate pe site, si in situatia in care acesta nu figureaza inca in magazin. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon.

 

Comanda on-line 

Alegerea produselor

Puteti sa alegeti produsele navigand prin meniul "Categorii" din stanga sau tastand numele produsului dorit in caseta "Cauta". La tastarea unui cuvant in caseta "Cauta" apar cel mult 10 rezultate cu produse in a caror titlu sau descriere figureaza acel cuvant. Daca doriti sa primiti toate rezultatele, dati inca un clik pe "Cauta" si veti avea lista completa in interiorul paginii. Cu un clik pe Marci/Producatori puteti sa cititi prezentarea fiecarui producator sau marca, sa vizualizati produsele si sa le alegeti pe cele dorite.

Folositi simbolurile:  " + "  pentru a deschide subcategoriile si " –  pentru a le inchide.

Cu un clik pe categoria / subcategoria dorita veti avea, pe zona centrala a paginii, descrierea generala si lista produselor.

Deschideti pagina destinata produsului cu un clik pe "Vizualizare" sau adaugati-l in cosul dumneavoastra de produse cu un clik pe "Adauga in cos".

Pagina destinata produsului contine poza acestuia, descrierea la "Detalii", pretul, numarul de referinta (folosit pentru identificarea exacta la transmiterea comenzii), etc. Aici puteti tasta "Cantitatea" dorita.

Puteti vedea in orice moment continutul cosului dumneavoastra de cumparaturi, in caseta  "Cos" din dreapta paginii. 

Cosul de cumparaturi

Pagina "Sumar cos cumparaturi" apare ori de cate ori dati clik pe "Adauga in cos" sau pe "Cosdin dreapta paginii.

In pagina "Sumar cos cumparaturi" vedeti produsele cumparate. Modificati cantitatea folosind  " + " pentru  a  mari cantitatea si " –  pentru a  micsora cantitatea  sau pentru a renunta la produs.

Dupa ce ati facut modificarile, puteti continua sa cumparati dand clik pe "Inapoi la magazin" sau puteti finaliza comanda .

Finalizarea comenzii

Daca aveti deja un cont va rugam sa va autentificati, sa acceptati Conditiile de utilizare - pe care va invitam sa le cititi, sa alegeti metoda de livrare (momentan livram prin serviciul de curierat Bookurier), sa lasati un mesaj - daca doriti, sa alegeti metoda de plata si sa finalizati comanda.

Daca sunteti cumparator nou puteti opta pentru: varianta scurta, si anume completarea formularului "Comanda ca vizitator". Completati formularul si veti primi o parola temporara, prin intermediul careia va puteti autentifica si verifica starea comenzii.

Puteti alege, din acelasi formular, optiunea de a va face un cont pentru a beneficia de avantajul utilizatorilor inregistrati - timpul economisit pentru a completa datele necesare lansarii comenzii.

Intotdeauna, dupa efectuarea unei comenzi, veti primi un e-mail de confirmare a acesteia, in maxim 1-2 minute (va rugam sa verificati si directorul Bulk sau Spam). Daca nu ati primit e-mailul de confirmare, inseamna ca s-a strecurat o eroare la inregistrarea comenzii, caz in care va rugam sa ne contactati.

Comanda prin e-mail

Puteti face comanda si prin e-mail, folosind pagina de contact. Pentru a face o comanda prin e-mail este necesar sa specificati urmatoarele:

- Numele si prenumele;

- Adresa completa unde doriti sa fie livrate produsele: strada, numar, bloc, scara, apartament, localitate si judet, cod postal;

- Numarul de telefon la care puteti fi contactat pentru livrare;

- Produsele pe care doriti sa le comandati si cantitatea.


Coş

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Contacteaza-ne

Livrare GRATUITA!

- in Bucuresti pentru comenzile ce depasesc 100 de lei
- in tara pentru comenzile ce depasesc 200 de lei

Caută

Produse noi

Nici un produs nou