Categorii

Caută

ANPC

Info-Consumator:
0800 080 999


Returnarea produselor

 

Daca doriti sa renuntati la produsele cumparate, puteti sa aplicati pentru procedura de retur a produselor, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Potrivit art. 4 lit. b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Notificarea se va face prin e-mail cu confirmarea de primire a acestuia de catre www.nremediinaturale.ro.  

Vom inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata va fi suma platita pentru produse si nu include cheltuielile de transport.

In cazul in care intelegeti sa valorificati dreptul denuntarii unilaterale a contractului, aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, sigilat, pe cheltuiala dumneavoastra, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea sau  prin alt curierat rapid. Returul dumneavoastra trebuie sa ajunga la adresa: Bucuresti, Bd. Timisoara nr. 9A, bloc. B4, sc. B, etaj 1, apt. 22, sector 6 si

- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

Ne rezervam dreptul de a nu mai onora pe viitor comenzi clientilor care au refuzat receptionarea coletelor expediate sau care, in mod repetat, returneaza in mod nejustificat produsele.


Coş

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Contacteaza-ne

Livrare GRATUITA!

- in Bucuresti pentru comenzile ce depasesc 100 de lei
- in tara pentru comenzile ce depasesc 200 de lei

Caută

Produse noi

Nici un produs nou