Categorii

Caută

ANPC

Info-Consumator:
0800 080 999


Conditii de utilizare

Site-ul www.nremediinaturale.ro este administrat si intretinut de societatea Casa Remediilor Naturale SRL, avand datele de identificare: CUI 29658765, J40/1154/2012, fiind gazduit de serverele unei societati terte.

Utilizarea site-ului www.nremediinaturale.ro, incluzand vizitarea acestuia  si cumpararea produselor, implica acceptarea termenilor si conditiilor care vor fi prezentate in continuare.

Pentru utilizarea in bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Societatea Casa Remediilor Naturale SRL isi rezerva dreptul de a face orice modificare asupra  termenilor si conditiilor, precum si asupra oricaror informatii de pe site, fara a fi necesara notificarea prealabila a utilizatorilor in acest sens.

In cazul in care utilizatorii  nu mai sunt de acord cu acesti termeni si conditii sunt liberi sa stearga contul de utilizator. De asemenea Casa Remediilor Naturale isi rezerva dreptul de a suspenda temporar sau de a sterge, fara o notificare prealabila, contul utilizatorului care nu respecta conditiile de utilizare a site-ului.

Societatea Casa Remediilor Naturale nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motive, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari.

DREPTUL DE AUTOR

Site-ul www.nremediinaturale.ro este proprietatea exclusiva a Societatii Casa Remediilor Naturale SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietete intelectuala si industriala. Unele fotografii si unele texte de prezentare a produselor sunt proprietatea furnizorilor si sunt utilizate cu acordul acestora. Unele texte informative sunt proprietatea colaboratorilor si sunt utilizate cu acordul acestora. Folosirea si reproducerea informatiilor de pe site si a oricaror elemente enumerate mai sus se poate face doar cu acordul scris prealabil al proprietarului site-ului. Lipsa acordului se pedepseste conform legii in vigoare.

ACCESUL LA SITE

Casa Remediilor Naturale asigura utilizatorului accesul la acest site numai in interes personal si nu ii confera dreptul de a interveni in nici un fel asupra site-ului (accesare cu programe de download automat, modificare, copiere, vindere, reproducere), fara acordul scris al proprietarului site-ului.

SECURITATEA SI CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Dreptul la confidentialitate al utilizatorilor acestui site precum si reglementarile legale - Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legea nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice - sunt respectate de Casa Remediilor Naturale.

Casa Remediilor Naturale detine informatii despre utilizatori cum ar fi: nume, adresa, nr. de telefon, adresa de e-mail. Aceste informatii sunt trimise de utilizatori pe adresa site-ului, in vederea completarii formularelor necesare efectuarii comenzilor.

Unele dintre datele utilizatorilor (nume si prenume, adresa, nr. telefon) vor fi transmise firmelor de transport in vederea onorarii comenzilor.

Prin completarea formularelor de pe site cu datele personale de identificare, utilizatorii isi dau consimtamantul pentru prelucrarea acestor date in scopul pentru care au fost solicitate si pentru comunicarile dintre site si utilizatori atunci cand acestea sunt necesare.

Aceste date nu vor fi in nici un caz divulgate unei terte personae, institutii, etc., decat daca sunt solicitate justificat de catre autoritatile in drept in vederea verificarii tranzactiilor comerciale.

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor utilizatorilor, inregistrarea si autentificarea pe www.nremediinaturale.ro necesita o parola. Casa Remediilor Naturale nu poate fi facuta responsabila pentru erorile ce apar ca urmare a neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.  

RESPONSABILITATEA PENTRU ADMINISTRAREA PRODUSELOR

Produsele comercializate prin magazinul on-line www.nremediinaturale.ro sunt insotite de documente emise de producatori/furnizori prin care este certificata calitatea acestora. Buletinele de analiza ale produselor se gasesc la producatori/furnizori.

Casa Remediilor Naturale nu va raspunde in nici un fel pentru orice consecinta care ar putea rezulta din utilizarea produselor cumparate de pe site-ul www.nremediinaturale.ro.

Unele informatii despre produsele prezentate pe site (descriere, imagini, simboluri, etc.) sunt puse la dispozitie de catre producatori / furnizori sau sunt realizate in stransa colaborare cu acestia, respectand riguros materialele informative puse la dispozitie. Casa Remediilor Naturale nu isi asuma responsabilitatea pentru acestea.

Va recomandam citirea cu atentie a prospectelor produselor. Administrarea unor medicamente pe baza de plante poate fi insotita de reactii neasteptate.

Recomandari speciale privind administrarea produselor la copii:

Medicamentele se pastreaza in locuri unde copii nu au acces si unde nu pot sa le vada. Va recomandam ca inainte de a administra copiilor produse cumparate din magazinul on-line www.nremediinaturale.ro sa cititi cu mare atentie atat informatiile mentionate pe site cat si prospectele produselor.

In situatia in care aveti intrebari va stam la dispozitie. Contactati-ne la nr. de telefon 0723.19.25.87 sau prin intermediul postei electronice: office@nremediinaturale.ro 

Referintele din acest site au caracter informativ si nu pot substitui sfaturile sau prescriptiile medicului curant sau a personalului medical autorizat. In cazul in care copilul are reactii neplacute ca urmare a utilizarii unui produs trebuie anuntat imediat medicul.

COMUNICAREA, CONTUL DE UTILIZATOR, PAROLA, SECURITATEA TRANZACTIILOR

Comunicarea cu utilizatorii se va face prin mesaje directe pe care le puteti vizualiza pe site la intrarea in contul dumneavoastra, prin e-mail sau telefon. Se considera ca utilizatorii consimt primirea notificarilor de la Casa Remediilor Naturale in mod electronic.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot posta comentarii la adresa acestuia si a produselor oferite, pot transmite sugestii, idei sau informatii, pot pune intrebari, propune articole sau alte tipuri de materiale doar atata timp cat continutul acestora este legal, lipsit de obscenitate, neamenintator, nedefaimator, nu tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. Casa Remediilor Naturale isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia, de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.nremediinaturale.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.nremediinaturale.ro, cedati dreptul societatii Casa Remediilor Naturale de a folosi numele dumneavoastra in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor ale www.nremediinaturale.ro.

Societatea Casa Remediilor Naturale are dreptul de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continuturi identificate sau activitati ale utilizatorilor site-ului. Casa Remediilor Naturale nu este responsabila si nu poate fi obligata la despagubiri pentru nici un fel de daune produse de asemenea comentarii / comunicari. Societatea Casa Remediilor Naturale nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de utilizatori prin intermediul site-ului www.nremediinaturale.ro. Societatea Casa Remediilor Naturale are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

Pentru inregistrarea ca utilizator vi se va solicita sa alegeti un nume de utilizator si o parola.

Responsabilitatea pastrarii confidentialitatii contului si a parolei si responsabilitatea   tranzactiilor precum si a activitatilor efectuate din interiorul contului, apartine utilizatorilor.

Folosirea contului de catre utilizatori presupune furnizarea de date corecte, complete si actualizate in formularul de inscriere ca utilizator, pastrarea acestor date corecte si complete si actualizarea lor ori de cate ori este necesar.

SECURITATEA INFORMATIILOR SI FORTA MAJORA

Casa Remediilor Naturale, asociatii si/sau furnizorii de produse nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderi de informatii, pentru intarzieri sau erori rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.nremediinaturale.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.nremediinaturale.ro, defectiuni sau erori ale softului care sta la baza functionarii site-ului, lipsa functionarii conexiunii la Internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.nremediinaturale.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

Proprietarul site-ului www.nremediinaturale.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile rezultate din transmiterea de virusi sau alte programe din aceasta categorie catre sistemele de calcul ale utilizatorilor site-ului precum si pentru pierderi rezultate din situatiile prezentate mai sus. De asemenea, societatea Casa Remediilor Naturale nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

PUBLICITATEA

Casa Remediilor Naturale poate afisa pe site-ul sau nremediinaturale.ro, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.nremediinaturale.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor mesaje cu caracter comercial. 

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin utilizarea site-ului (vizitarea si / sau cumpararea produselor), vizitatorul declara ca este de acord cu faptul ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Casa Remediilor Naturale si asociatii/partenerii/afiliatii sai.

In cazul unor eventuale divergente / conflicte intre Casa Remediilor Naturale si utilizatorii site-ului nremediinaturale.ro / clientii sai, se va incerca mai intai o rezolvare amiabila a acestora. In cazul in care nu se poate ajunge la o rezolvare amiabila, conflictul va fi solutionat de catre instantele judecatoresti competente de pe raza municipiului Bucuresti. 

POLITICA DE PRETURI

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Casa Remediilor Naturale isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si informatiilor despre produsele prezente pe site-ul www.nremediinaturale.ro, fara o instiintare prealabila, neasumandu-si raspunderea pentru eventualele erori de introducere a datelor sau pentru datele incorecte furnizate de terti.

Informatiile despre produsele prezente pe site-ul www.nremediinaturale.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala.

Casa Remediilor Naturale va putea desfasura orice campanie promotionala referitoare la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre Casa Remediilor Naturale.  

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produselor, utilizatorul site-ului / clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.

Pentru orice intrebari referitoare la "Conditiile de utilizare" va rugam sa ne scrieti la office@nremediinaturale.ro.


Coş

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Contacteaza-ne

Livrare GRATUITA!

- in Bucuresti pentru comenzile ce depasesc 100 de lei
- in tara pentru comenzile ce depasesc 200 de lei

Caută

Produse noi

Nici un produs nou